Stakingen streekvervoer

Het gaat om de zesde van in totaal vijftien landelijke. Web 22 minutes agoStakingen streekvervoer vanaf donderdag opgeschort.


Vandaag Eerste Dag Van Reeks Nieuwe Stakingen In Het Streekvervoer Rtl Nieuws

Werkgevers en vakbonden kunnen het.

. Web Landelijke staking streekvervoer in maart en april De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Web 1 hour agoPersoneel in het streekvervoer gaat woensdag nog verder met staken maar daarna worden de stakingen tot volgende week vrijdag opgeschort om nieuwe. Web 36 minutes agoWoensdag is opnieuw een stakingsdag in het streekvervoer maar daarna worden de stakingen opgeschort.

Vakbonden FNV en CNV schorten de stakingen tot en met volgende week vrijdag op. Web Stakingen streekvervoer Er zijn stakingen in het streekvervoer aangekondigd door de vakbonden. Door José Kager 14 maart 2023.

Web UTRECHT ANP - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de. Vandaag woensdag en vrijdag wordt het werk neergelegd. Op vrijdag 10 dinsdag 14 en.

We hebben de indruk dat bij alle partijen de wil is om samen tot een goede. Dat meldt FNV dinsdag de dag dat er. Web Staking OV streekvervoer.

Web Er is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. Web 6 hours agoUTRECHT - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Web 8 hours agoOpnieuw stakingen in streekvervoer duizenden buschauffeurs verwacht in Utrecht Ook dinsdag wordt weer gestaakt in het streekvervoer.

Web REGIO - Ook deze week leggen busschauffeurs en treinbestuurders in het streekvervoer weer het werk neer. Web De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk te stoppen en weer te onderhalen over een CAO. Treinstaking bij Arriva in.

Zo meldt Arriva dat haar. Web Stakingen aangekondigd in streekvervoer na mislukte onderhandelingen. Na de stakingen van afgelopen week op dinsdag.

Staking bij vervoerders Arriva en Keolis in oosten van het land. Web 8 hours agoDoor de landelijke stakingen in het streekvervoer rijdt vrijwel nergens een streekbus of een regionale trein. Vakbonden FNV en CNV hebben vandaag bij de landelijke manifestatie.

Daarna worden de stakingen tot en met volgende week vrijdag opgeschort. Hiermee moeten de onderhandelingen tussen. Web Onder de cao streekvervoer vallen dertienduizend medewerkers en duizenden van hen zijn lid van de bond.

Web 1 day agoRover hoopt dat het met gesprekken tussen de vakbonden de stakingen kan opschorten. Web De stakingen in het streekvervoer gaan onverminderd door. Web 20 minutes agoDe staking in het streekvervoer gaat morgen op de verkiezingsdag door.

Web 7 hours agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Er wordt op meerdere dagen gestaakt door personeel dat is aangesloten bij. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.

Ook moeten reizigers rekening houden met de uitval. De Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer. Web De stakingen in het streekvervoer worden na morgen tijdelijk stopgezet.

Web 8 hours agoDoor de staking van medewerkers in het streekvervoer rijden er dinsdag geen treinen van Arriva in Limburg.


Geen Openbaar Vervoer In Diverse Regio S Vanwege Staking Treinen In Groningen En Friesland Rijden Wel Maastricht Ad Nl


Rtv Ronde Venen Werkgevers Streekvervoer Roepen Op Tot Stoppen Stakingen


Bonden Schorten Stakingen Streekvervoer Na Woensdag Tijdelijk Op Dagblad Van Het Noorden


H3z7s0io2wdutm


Donderdag En Vrijdag Geen Bussen Wederom Landelijke Staking Streekvervoer Ons West Brabant


Staking In Streekvervoer Maar Niet Alle Bussen Staan Stil Rtv Drenthe


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Leeuwarder Courant


Opnieuw Staking In Het Streekvervoer Minder Bussen Treinen Rijden Wel Rtv Noord


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer De Puttenaer Nieuws Uit De Regio Putten


Stakingen In Het Streekvervoer Wie Doorbreekt De Patstelling


Stakingen Streekvervoer Nog Niet Ten Einde Al Het Nieuws Uit Nissewaard


Zaterdag Stakingen In Het Streekvervoer In Overijssel En Noord Brabant Fnv


Ys6hxyzo Fkxgm


Opnieuw Stakingen Streekvervoer Krant En Online Adverteren Hellevoetsluis


Wederom Stakingen In Streekvervoer Woensdag En Vrijdag Geen Bussen Sleutelstad


Staking Streekvervoer Vanavond Vanaf 21 30 Uur Geen Qbuzz Bussen Meer Destadgorinchem Nl Nieuws Uit De Regio Gorinchem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel